5/10/13

Αίμα-τιμή, «μαγκιές»
ατάκτως ερριμμένα
ή... «θα μάς τρελλάνουν»

- Το μεν "αίμα" το ...ξωπετάξανε προσφάτως και το αντικατέστησαν με το ..."πατρίς".
Έτσι για να μάς μπερδέψουν ότι κάνουν «νόμιμο πολιτικό αγώνα»...
Τις κακές γλώσσες που ισχυρίζονται ότι αιματοβαμμένη την θέλουν την πατρίδα, γιαυτό σκοτώνουν, τραυματίζουν και ξυλοφορτώνουν κόσμο δώθε-κείθε, μην τις πιστεύετε... Από μίσος για την εθνικοφροσύνη των εγέρθητων τα λένε.
- Την "τιμή" το καλό περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη "HotDoc" την ...στόλισε προσφυέστατα με το "σε καλή", παραπέμποντας στις μαρτυρίες ότι για κάποιες βιαιοπραγίες πληρώνονται οι εκτελεστές εγέρθητοι και στα ευρήματα των αστυνομικών ότι ΚΑΙ λαθρεμπόριο έκαναν μέσω «προστατευόμενων» πακιστανών(!!!) ΚΑΙ πολλά -αλλά χωρίς δικαιολογία- λεφτά βρέθηκαν στην κατοχή μερικών "αναγνωρίσιμων" μελών τους.
- Οι «μαγκιές» τους πέσανε βροχή αμέσως μετά που είδανε ότι κινείται η Δικαιοσύνη εναντίον των εγκληματικών τους πράξεων, όταν -επί τέλους...- η κυβέρνηση Σαμαρά, στριμωγμένη άσχημα από την φανερά εκτελεσμένη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προώθησε 32 φακέλλους αστυνομικής έρευνας ρατσιστικών εγκλημάτων.
Απαρνήθηκαν κάθε εκπεφρασμένη ναζιστική τους νοοτροπία και πρακτική και αραδιάζουν χωρίς ελάχιστη ντροπή {που άλλωστε ποτέ δεν είχαν...} αυταπόδεικτα ψέμματα για την παραστρατιωτική τους εμφάνιση και οργάνωση, για απειλητικούς λόγους μίσους που έχουν εκφωνήσει, καταγραμμένους σε βίντεο και άλλα πολλά παρόμοια, όπως ο "on camera" δαρμός της Λιάνας Κανέλη π.χ.
Αλλά και εκτοξεύουν «εξυπνάδες», όπως η χτεσινή ότι ο εικονολήπτης δεν έπεσε κάτω από χαστούκι του κασσιδεγέρθητου αλλά από ...τηλεπαθητικό του κύμα.
Το κάνουν άραγε «για να μάς τρελλάνουν», όπως αναρωτήθηκε μιά συμπαθής δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ;;;
Όχι, κατά την γνώμη μου. Ξέρουν ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν ...μασσάνε. Δεν τρελλαίνονται.
Ξέρουν όμως επίσης ότι οι περισσότεροι από τους "δικούς τους", από τους εγέρθητους, λατρεύουν την "μαγκιά" και πύκνωσαν τις γραμμές τους βλέποντας πόση ατιμωρησία απολάμβαναν από το -κατά τον διαβόητο Φαήλο- «αδελφό» κόμμα και την υπό τον Σαμαρά κυβέρνησή του.
Τώρα που η ατιμωρησία φαίνεται να χάνεται, θέλουν να διατηρήσουν την "μαγκιά" τουλάχιστον ως συγκολλητικό στοιχείο και να μην έχουν διαρροές.

1 σχόλιο:

akrat είπε...

τα καλόπαιδα...

λες να γίνουν καλά παιζάκια???