28/10/12

Κατευχαριστημένοι οι έλληνες πολίτες
από την ...αποστασιοποίηση των «επισήμων»

Τα μηνύματα από τα "κονέξια" μου ανά την Ελλάδα συμπίπτουν απόλυτα: Οι πολίτες είναι καταευχαριστημένοι (στην συντριπτική πλειοψηφία τους) από την απο-φασιστική απόφαση του απο-φασιστικού πρωθυπουργού και του απο-φασισμένου κ. Δένδια, να τηρηθεί απο-φασιστικά αυστηρά η απόσταση των 100μ. των «επισήμων» από τους «απλούς» πολίτες, πλην όσων είχαν ειδικές προσκλήσεις, με βάση τον ειδικό κατάλογο απο-φασισμένων, τον οποίο διατηρεί κάθε κατά τόπους Ασφάλεια.
Με κάθε επιφύλαξη πάντως γιατί δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα, μεταφέρω τους λόγους για τους οποίους, όπως μού μετέφεραν τα "κονέξια" μου, δήλωσαν ευχαριστημένοι.
1. Από αυτήν την απόσταση δεν τους έπιανε η «επίσημη» μπόχα. Ανέπνεαν ελεύθερα.
2. Τους «επίσημους» τους τρώνε στη μάπα συνέχεια από τα ΜΜΕ. Έ! όχι να τους βλέπουν και στην παρέλαση των παιδιών τους!
3. Η ικανότητά τους σε ρίψεις αντκειμένων δεν υπερβαίνει τα 10-15 μέτρα. Οπότε δεν κινδύνευαν να παρασυρθούν πετώντας τα και να τους τραβάνε μετά στην ...ψειρού.
4. Τα παιδιά που περνούσαν μπροστά τους είτε δεν είχαν αρχίσει ακόμα είτε είχαν πλέον σταματήσει τις γκριμάτσες και τις χειρονομίες και παρέλαυναν φυσιολογικά.
5. Μπορούσαν άνετα να πίνουν τον φραπέ τους ή το νερό τους χωρίς να κινδυνεύουν να συλληφθούν από κάναν ΜΑΤατζή ως κάτοχοι ...επικινδύνου αντικειμένου.

1 σχόλιο:

akrat είπε...

ε νταξ όχι και κάθε χρόνο...

έχουμε άλλες ευκαιρίες