18/6/09

Δύσκολο πράγμα η επανάσταση... Εύκολες οι δολοφονίες, οι ληστείες...

Το ερεύνησα, όσο μπορούσα, στο παρελθόν αλλά δεν κατάφερα να βρώ πόσα ακριβώς εκατομμύρια {πολλά ήταν..., όπως και νά 'χει} είχε μαζέψει η «Ε.Ο. 17Ν.» από τις ...επαναστατικές απαλλοτριώσεις των ταμείων πολλών Τραπεζών, τις ληστείες που έκαναν δηλαδή στα ενδιάμεσα των ...επαναστατικών τους δολοφονιών.
Ούτε βρήκα βέβαια τί έγιναν τα περισσότερα από αυτά τα εκατομμύρια, αφού, όπως αποδείχτηκε, τα ανεπάγγελτα στελέχη της ζούσαν λιτή ζωή χωρίς σπατάλες.
Μου έχει μείνει η απορία. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;

Τώρα με την εμφάνιση παρόμοιων, ας πούμε, ...επαναστατών δολοφόνων με παραπλήσιες παιδαριώδεις διακηρύξεις, που συνοδεύουν όμως καθόλου παιδαριώδεις στυγερές δολοφονίες ατόμων, που μόνον υπεύθυνα για το "σύστημα" δεν μπορούν να νοηθούν, μού έχει καρφωθεί η ιδέα ότι πολύ γρήγορα θα ακούσουμε για ...απαλλοτριώσεις των ταμείων κάποιων Τραπεζών.
Πολύ γρηγορότερα από ότι με την «17Ν.».

Έχω να συστήσω λοιπόν στην Αστυνομία αλλά και στις Τράπεζες να ενισχύσουν το σύστημα ασφαλείας-παρακολούθησης, τις κάμερες δηλαδή, μπας και εντοπιστούν σύντομα οι δολοφόνοι.

Όταν ξοδεύουν 24 σφαίρες για μιά "δουλειά" για την οποία αρκούσε μία (1) μόνον, σημαίνει ότι πολύ γρήγορα θα χρειαστούν χρήματα για να προμηθευτούν νέα πυρομαχικά και θα οδηγηθούν σε κάποια ληστεία.

Χωρίς βέβαια να μού βγαίνει από το μυαλό ότι τις ληστείες έχουν εξαρχής ως στόχο και τις δολοφονίες, τη θεατρινίστικη "σύνδεση" με τον δολοφονημένο τον Δεκέμβριο μαθητή, τις επιθέσεις κλπ απλώς τις απειλούν και τις κάνουν ως "πολιτική" κάλυψη και θόλωμα του μυαλού της ΕΛ.ΑΣ.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συμφωνώ με το άρθρο σου
Έλεος με τους δολοφόνους που το πάιζουν και επαναστάτες...