18/9/08

Νάτος, Νάτος! ο κρυπτο- κομμουνιστής!

Κάτι είχα ψυλλιαστεί εγώ εξ αρχής.
Κάτι η εισβολή στο Αφγανιστάν, που "αθώωσε" την αντίστοιχη των σοβιετικών.
Κάτι η εισβολή στο Ιράκ του πρώην φίλου του Σαντάμ, που έκανε ΟΛΟΥΣ τους ιρακινούς αντιαμερικάνους και δυσαρέστησε τα μάλα την φίλη τους και σύμμαχη Τουρκία, λόγω του κουρδικού.
Με είχαν βάλει σε μελανές σκέψεις για τον ιδεολογικό προσανατολισμό του Μπούς.
Αλλά δεν τολμούσα να το κουβεντιάσω.
Δεν είναι δυνατόν, έλεγα. Δεν μπορεί! Δεν γίνεται!!!
Αυτός ο "αναγεννημένος" χριστιανός, ο σούπερ νεοφιλελεύθερος, ο ηγέτης της ηγέτιδος του καπιταλιστικού κόσμου, είναι δυνατόν να ευνοεί την άνοδο της ...«υπό νέαν διεύθυνσιν» κοιτίδας του κρατισμού και "αιώνιου" αντίπαλου στην παγκόσμια κυριαρχία;;;
Διότι τί άλλο γίνεται από το 2002 και δώθε;;;
Ήρθε η ...δημοκρατία στο Αφγανιστάν με την έξωση των Ταλιμπάν; Ή μήπως σταμάτησε η παραγωγή οπίου;
Ήρθε η ...δημοκρατία στο Ιράκ με την δολοφονία του Σαντάμ και την διάλυση της χώρας; Ή μήπως εξασφάλισαν οι ΗΠΑ τα πετρέλαιά του;
Κολοκύθια με τη ρήγανη...
Οι μόνοι ευνοημένοι τελικά από τη (συνεχιζόμενη...) σφαγή τόσων από τις ΗΠΑ στις δύο χώρες είναι οι Ρώσσοι.
Γιά σκεφτείτε το:
Με την τερατώδη άνοδο της τιμής του πετρελαίου, ποιός ωφελήθηκε;
Οι ΗΠΑ; Όχι. Όσο πετρέλαιο παράγουν το καταναλώνουν οι ίδιοι. Κέρδος μηδέν.
Στη Ρωσσία είναι που περισσεύει πετρέλαιο και φυσικό αέριο: Παράγουν πολύ περισσότερο από όσο καταναλώνουν οι ίδιοι. Και εξάγουν το -μεγάλο- περίσσευμα. Γέμισαν τα ταμεία τους άκοπα με τις εγκληματικές βλακείες του Μπους, που έφτασε την τιμή του "μαύρου χρυσού" στα ύψη.


Αυτά σκεφτόμουν αλλά δεν τολμούσα, όπως είπα, να τα βγάλω προς τα έξω για να μην μέ πάρουν στο ψιλό...
Όμως μετά την τελευταία κίνησή του, δεν μού έμεινε πλέον καμμιά αμφιβολία ότι είναι κρυπτοκομμουνιστής! Και ότι όλα τα μπλά-μπλά-μπλά του περί χριστιανισμού, θεϊκής έμπνευσης για τις στρατιωτικές εισβολές και λοιπές βλακείες ήταν το προκάλυμμα για την προώθηση του κομμουνισμού.
Και αρνητικά, με το να κάνει τις ΗΠΑ μισητές σε όλο και περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως αλλά και θετικά: Η τελευταία κίνησή του να ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ την 4η μεγαλύτερη Τράπεζα των ΗΠΑ, χαλώντας έτσι άγαρμπα τη νεοφιλελεύθερη σούπα (ο Ανδριανόπουλος κλαίει με μαύρο δάκρυ...) ήταν η οριστική αποκάλυψη ότι αναμφισβήτητα για κρυπτοκομμουνιστή πρόκειται.
Πάει χάλασε ο κόσμος...
Και δεν ζει κι ο γκουρού τους, ο Milton Friedman να τους περιλάβει με καμμιά μαγκούρα τους παλιο-commies, τους motherfuckers, τους jerks, τους assholes, που νοθεύουν τα ιδανικά της ασύδοτης αγοραίας αγοράς...
Υ.Γ.
Το γιατί τώρα οι "δικοί μας" επιμένουν στις ιδιωτικοποιήσεις (το ξεπούλημα δηλαδή των ...ασημικών, όπως προσφυέστατα είχε πεί ο κ. Αλογοσκούφης στη Βουλή, όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση...) εξηγείται μόνο από το γεγονός ότι η Ελλάδα πάντοτε πίσω βρίσκονταν από τις παγκόσμιες εξελίξεις.
Ίσως φταίνε (και) γι' αυτό τα 400 χρόνια τουρκοκρατίας...

2 σχόλια:

Side21 είπε...

Όπως τα λες είναι
ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ !!!
Αφού στηρίξει οικονομικά τις
ολισθαίνουσες επιχειρήσεις κι
εξοφλήσει αλλότρια τραπεζιτικά χρέη
στη συνέχεια θα κρατικοποιήσει όλες
τις παραγωγικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ ...
Νεοφιλελευθερισμός ΤΕΛΟΣ !!!
Τον εφαρμόζουμε όπου μας βολεύει.
Τώρα ελεγχόμενη οικονομία ...

Ναπoλέων είπε...

@ Εξερευνητή

Μού άρεσε και το ..."λίνκαρα" (τί βαρβαρισμός κι αυτός...) στο δικό μου εν προσωρινή αργία μπλόγκ. Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση.

@ Side21

Διαφωνώ ως προς την ορολογία {όχι ως προς την ουσία}:
Ελεγχόμενη οικονομία έχουμε και τώρα: Ελέγχεται από τις ακρίδες των χρηματιστηρίων τα διαβόητα Ηedge Funds. Η «ελεύθερη» αγορά, δηλαδή η ασύδοτη, είναι το ...βασίλειό τους.

Αυτό που αλλάζει με την «νέα» πολιτική Μπους είναι, νομίζω, ότι με τις κρατικοποιήσεις δεν θα την ελέγχουν απ' ευθείας αλλά μέσω των υποτακτικών τους κυβερνήσεων του «ελεύθερου», ««δημοκρατικού»» κόσμου.

Μέχρι να...
Μέχρι να γίνει η μεγάλη ανατροπή που τιτλοφορείται με το "ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη".
Την ...οσμίζομαι και ελπίζω εσείς οι νεώτεροι να προλάβετε να την δείτε.

αγάπη - αφοπλισμός - ειρήνη
Ναπολέων