7/2/08

Πού πήγαν τα 24 «κουκιά»;

24 «κουκιά» είχε ανακοινώσει τηλεοπτικώς ο Θεσσαλονίκης (πρώην Αλεξανδρουπόλεως, ...μετατεθείς, μην τά ξεχνάμε κι αυτά τα, κατ' εμέ, ρεζιλίκια) ότι διαθέτει.
Υπολόγιζε ότι 24 "αδελφοί" θα υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του.
Απ' τό 24 στο 7 η απόσταση είναι κάπως μεγάλη, δεν νομίζετε;
Πού πήγαν τα 24 «κουκιά»;
Μάλλον προεκλογικό πυροτέχνημα ήταν... Ταιριάζει όμως κάτι τέτοιο σε έναν ιεράρχη;;;

Δεν ξέρω τί θα μάς προκύψει ο Θηβών, όλοι λένε ότι είναι συνετός, όχι του «γυαλιού», "μαθητής" του αφανούς Σεραφείμ κι όχι του τηλεορασικού Χριστόδουλου, αλλά το ότι ΜΟΝΟΝ 7 υποστήριξαν τον Άνθιμο που, λίγο καιρό πρίν, μάς πρότρεπε έμμεσα να ...εκστρατεύσουμε και να απελευθερώσουμε και την ΥΠΟΛΟΙΠΗ Mακεδονία, να προσαρτήσουμε δηλαδή το «κρατίδιο» της FYROM, είναι καλή είδηση.

Καλή είδηση είναι πάλι ότι μόνον 7, επίσης, υποστήριξαν τον Μαγνησίας, «παιδί» και προστατευόμενο του Χριστόδουλου, διότι δείχνει πως, με αρχιεπίσκοπο τον Θηβών, ίσως απαλλαγούμε από το τηλεορασικό χριστοδουλικό κλίμα του «θεαθήναι» και μπεί πλέον η Εκκλησία σε άλλο "κανάλι".

Ας ...ξαρματωθούμε λοιπόν και ας αποτηλεοραστούμε, όσον αφορά τα εκκλησιαστικά τουλάχιστον...

Και ...κλάαααααααααααααααμα οι ελληναράδες και οι κάμεραμαν...

Εσείς;;;

4 σχόλια:

mania είπε...

Εξερευνητή μου ήρθες από τα μέρη μου και είπα να σου ανταποδώσω την επίσκεψη. Πολύ ενδιαφέρον το μπλογκ σου, θα ξαναπεράσω.
Αν και δεν είμαι θρησκευόμενη, χάρηκα που δεν βγήκε ο Θεσσαλονίκης... Πιστεύω ότι βγάλανε τον Ιερώνυμο, γιατί κατά βάθος αντιλήφθηκαν την αδικία που του κάνανε πριν 10 χρόνια, τότε που ήταν αντίπαλος με το Χριστόδουλο. Δεν φτάνει που δεν βγήκε τον φόρτωσαν και με σκάνδαλα το δύστυχο! Μάλλον πρώτα του "φόρτωσαν" τα σκάνδαλα για να μη βγεί....

Εξερευνητής είπε...

Ευχαριστώ για την επίσκεψη, θα ανταποδώσω.
Και ό,τι καλό (ή κακό...) ανακαλύψω θα τό θέσω στην κοινή θέα.
Θρήσκος δεν είμαι ούτε εγώ, ...αθεούτσικος είμαι. Αν ασχολήθηκα με τον Άνθιμο, τον ...Λουλούδιμο, όπως τον αποκάλεσε "αυτάδελφος", γιατί είμαι, εντελώς βάρβαρα, αντιελληναράς. Βγάζω και σπειράκια, όταν ακούω τέτοιες ανοησίες αλλά και φλόγες από το στόμα και καπνούς απ' τ' αυτιά...
Άσε που βαράω με τόση μανία τα πλήκτρα, που μετά το πληκτρολόγιό μου θέλει επισκευή...

Ματσμουτσάκια.

Οιωνoσκόπoς είπε...

Βλέπω ότι "συμπλέουμε" σε μεερικά.

Αλλά το
«Και ...κλάαααααααααααααααμα οι ελληναράδες και οι κάμεραμαν...»

ήταν άφθαστο!

Ναπoλέων είπε...

Τίιιιιιιι έγινε;
Χάλασε το τζίπ σου και δεν εξερευνάς πιά;

Έχω έναν παλιό "καρνάβαλο" σεντετιέν, σού κάνει;

α-α-ε
Ν.